Termini tečajeva 2015./2016.

Nakon pristiglih prijava izradili smo terminski plan tečajeva po skupinama:

Skupina dan
u tjednu
vrijeme opis
A utorak 19:00

20:30
početna skupina djece (od 3. i 4. r. OŠ, iznimno 2. r.)- Scratch je programski jezik koji omogućava jednostavno stvaranje interaktivnih priča, igara i animacija, te dijeljenje radova preko Interneta. Sve se radi preko “online” aplikacije na adresi scratch.mit.edu. Kroz izvjesno vrijeme, napisani programi počet će se programirati u SmallBasicu te naučiti i s+prve algoritme. Učit će se i programirati “kornjaču” (LOGO) te tako svladati i osnove geometrijskog prostora…
B srijeda 19:15

20:45
Skupina koja poznaje osnove programiranja, a učiti će početne računalne algoritme te polako i nešto naprednije. Programi se pišu u SmallBasic-u te se polako počinje učiti u najjačem programskom jaziku za algoritme – C++.
C četvrtak 19:15

20:45
Najjača osnovnškolska skupina koja uči napredne algoritme u programskom jeziku C++. Svaki polaznik ujedno je natjecatelj te ove godine planiramo nešto pojačan rad uz obavezan nastup na natjecanjima HONI (Hrvatsko natjecanje informatičara) te Infokup.
G petak 19:15

20:45
Srednjoškolska skupina koja uči napredne računalne algoritme u C++.Posebnost je da svi natjecatelji imaju barem jednog mentora iz udruga te stoga cijelogodišnji tečaj uz učlanjenje u udruge MIK i MIS plaćaju svega 150,00 kn.
W ponedjeljak 19:00

20:30
Grupa koja će učiti web tehnologije ima u planu naučiti tražena znanja u izradi web aplikacija, kako na klijentksoj strani (HTML(5), CSS3, JavaScript (JQuery, AngularJS…)), tako i one na serverskoj strani (PHP i MySQL).Neovisna grupa kojoj mogu prisustvovati članovi iz drugih skupina, a preporučamo skupini C i G.

Projekt “Želim biti programer!” ove godine znatno je pojačan tečajevima, a mnoge novosti, tj. pogodnosti čekaju svakog našeg člana.

Mjesta ima dovoljno i za novo pristigle prijave koje se nadalje primaju putem naše web stranice.

Dodatne informacije se mogu dobiti putem slanjem upita na e-mail adrese info@udruga-mis.hr i info@mik.hr.

Posted by Dejan Drabić