TICM osigurao MIS-u nastavak rada

Budući da je udruga “Mladi informatičari Strahoninca” bila prisiljena napustiti svoju prostoriju u Društvenom centru Strahoninec, zbog jednostranog otkaza ugovora od strane Općine Strahoninec, nastojali smo u što kraćem roku pronaći adekvatno rješenje. Naišli smo na veliko razumijevanje kolega iz Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja, koji su nam ustupili svoju učionicu na korištenje za nastavak tečajeva s djecom. Smatramo to privremenim rješenjem, jer očekujemo da nam općinske vlasti, uvažavajući značaj, rad i rezultate udruge, vrate prostor na daljnje korištenje, prije svega zbog dobrobiti djece.

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje's Profile Photo TEHNOLOŠKO-INOVACIJSKI CENTAR MEĐIMURJA

Iako smo već pojasnili zbog čega otkaz ugovora smatramo neutemeljenim, otvoreni smo za razgovor na bilo kojoj razini i dodatna objašnjenja ako postoje nejasnoće oko tehničkih i tehnoloških parametara našeg djelovanja. S obzirom da su u pitanju interesi djece, članova naše udruge, nismo, niti mislimo dopustiti da se s ovom temom na bilo koji način politizira i spremni smo poduzeti sve što je u našoj moći da se pronađe najbolje rješenje. U dosadašnjem radu uložili smo ogromnu energiju kako bismo djeci omogućili nesmetan napredak i razvoj na području informatike, jer smo uvjereni da im time osiguravamo bolju budućnost. Tako želimo i nastaviti, očekujući da ćemo imati odgovarajuću podršku svih struktura koje prepoznaju važnost rada naše udruge.

Logotip_2015 - 4face

Zahvaljujemo svima koji nas podržavaju, svima koji su ponudili svoj prostor  ili drugu pomoć kako bismo mogli nastaviti s radom, a ponajviše Tehnološko-inovacijskom centru Međimurja što nam je izašao ususret podupirući ulaganje u znanje djece i mladih.

Karta lokacije:
https://goo.gl/maps/XafBR2exQbM2

Održan prvi tečaj:

20160301_191026

Posted by Dejan Drabić